Állataink élete

Segítő kezek az Állatokért Alapítvány

Röviden missziónkról olvashatsz és betekintést nyerhetsz állataink életébe.

Az állatok, miután megmentettük őket az állatkínzóktól, utána teljes és boldog életet élnek, ahol gondoskodásban és szeretetben van részük. Megfelelő ellátást kapnak mind élelem, mind orvosi szempontból. A célunk az, hogy minden egyes állatnak biztosítsuk a biztonságot, a melegséget és a szeretetet, amire szükségük van ahhoz, hogy újra egészségesek és boldogok lehessenek.

Az állatok gyógyulása és rehabilitációja mellett folyamatosan figyelünk rájuk, hogy biztosítsuk az életük minőségét és az örökkévalóságig tartó boldogságukat. Az állatvédelem és gondoskodás egy fontos érték, amit megosztunk az állatokkal, és amelyben hiszünk.

Missziónk

Állatmenhelyek támogatása céljából Országos szinten, civil emberek összefogásával jöttünk létre. Az állatszerető emberek összefogásával bejártuk az Országot, rengeteg Menhelyet megtámogatva élelmiszerrel és ugye ezáltal nagyon sok állatnak okozva örömet a kínkeserves mindennapi életében. 2 éven keresztül szervezetem minden egyes hónapban az éppen kiválasztott Menhelyre való eljutást az adományokkal. Sikeresen!

2018. óta pedig intenzívebben kivettük a részünket az állatvédelmi tevékenységet végzők sokaságából. Elkezdtük a saját mentéseinket akiket ugye értelem szerűen magunknál helyeztünk el gazdásitásig és így tovább és így tovább. 2020.-tól pedig hivatalosan Alapítványi formában működünk, rengeteg mentett és mentésre váró állatnak új esélyt adva egy boldogabb és szeretettel telibb élet reményében! Alapítványunk Civil emberek összefogásával és támogatásával működik és tartja fent magát.

Boldog állataink

Ismerd meg állataink

Makrai Krisztián

@makrai.krisztian

Minden élőlény megérdemli a méltó életet!

Minden nap ezen dolgozunk.

Ha szeretnéd felvenni velünk a kapcsolatot, akkor kattints a kapcsolat gombra és mi szívesen látunk. Akár örökbe is fogadhatsz nálunk!

 
Nyelv kiválasztása »